VIP, wie wil het niet zijn? Met alle egards behandeld worden, een PA bij je hebben en op je wenken worden bediend, heerlijk toch? Lijkt jou dat ook zo fantastisch? Dan heb ik goed nieuws voor je!

VIP Shopkaart 2

De allereerste tasjes voor winkeliers – shoppen in de Neerstraat in Roermond

Allereerst: ga de winkelstraat in! In iedere winkel staan mensen klaar om je van advies te voorzien, setjes voor je samen te stellen of gewoon jouw maat op te zoeken. Vaak krijg je er nog koffie bij ook, taart of zelfs een wijntje (al mag alcohol geloof ik eigenlijk niet).

VIP’s profiteren verder meestal van nog meer voordelen: zo zijn ze als eerste op de hoogte van het nieuwste van het nieuwste, en krijgen ze bijna altijd korting bij het shoppen. Gewoon, omdat zij het zijn.

VIP Shopkaart 1

Shoppen met je VIP Shopkaart: #altijdkorting

Nog beter nieuws: jij kunt daar bij zijn! Shopkaart is bezig met de VIP Shopkaart, een premium lidmaatschap voor de winkelstraat. Als VIP krijg je in ieder geval een exclusieve korting van minimaal 10% op je aankoopbedrag en word je bovendien getipt over nieuwe collecties, extra aanbiedingen en leuke events. Super toch?

Het beste nieuws heb ik voor het laatst bewaard: als je je nu aanmeldt, kun je de VIP Shopkaart drie maanden gratis proberen! Altijd shoppen met korting, hoe lekker is dat?

Mail naar VIP@shopkaart.nl, volg de aanwijzingen in de antwoordmail op en zodra de VIP Shopkaart van start gaat (planning: zomer 2016), krijg je je gratis kaart thuis gestuurd.

Happy (VIP-)shopping!

liefs, Jasmijn

P.S.: Ben je zelf winkelier en wil je meedoen aan de VIP Shopkaart? Dan heb ik ook goed nieuws voor je, de VIP Shopkaart gaat op basis van no cure, no pay. Je betaalt dus geen vaste inschrijf- of abonnementskosten. Meer informatie vind je hier of meld je meteen aan.