Shoppen met Shopkaart: superhandig!

Als je dit blog vaker leest, dan ben je een shoplover. Dat kan niet anders. En voor mijn mede-shoplover heb ik nog een andere tip: shoppen met Shopkaart, superhandig!

Wat is het?

2016.04.01 Shoppen met Shopkaart superhandig

Shopkaart is een winkelplatform. Je vindt er alles over shoppen in de winkelstraat.

Of je nou op zoek bent naar je volgende fashion musthave, leuke spullen voor in huis of nieuwe hardloopschoenen, Shopkaart maakt het je gemakkelijk. Zoek op je favoriete merk, je volgende winkelstad of laat je inspireren door de hotspots. Dat kan op de site, maar ook in de app.

2016.04.01 Shoppen met je Shopkaart musthaves

gave sweats bij TrendRecipe – ETQ bij The Wardrobe – musthave zonnebrillen bij House of Poems

Oké leuk, maar wat maakt het dan zo súperhandig?

Waar ik dus echt heel blij van word, is mijn eigen shoplijst. Als ik winkels tegenkom waar ik ooit nog een keer naartoe wil, dan kan ik ze opslaan in mijn favorieten. Tijdens mijn eerstvolgende shopsessie check ik mijn lijstje, en zo vergeet ik nooit welke winkels ik nog wilde zien.

Nog handiger, in de app staan ze op volgorde van afstand, met de dichtstbijzijnde bovenaan en kan ik op de route klikken om me voor de deur af te laten zetten. Het kan niet anders dan dat ook jij hier superblij van wordt! (Toch?)

2016.04.01 Shoppen met je Shopkaart hotspots

Hotspots in Haarlem – Den Bosch – Amsterdam

Tot slot heb ik nog iets leuks: binnenkort kun je VIP worden bij Shopkaart. Shoppen met Shopkaart levert je dan ook nog een fijne korting op. Kun je met nog vollere tassen naar huis, wat wil je nog meer?

Happy shopping!

liefs, Jasmijn

P.S.: Shoppen met Shopkaart is dus superhandig, maar dat is niet de enige reden waarom we zo enorm van het échte shoppen houden. Weten waarom nog meer? Dat lees je hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s