Echte shoplovers weten het alláng: in de Amsterdamse 9 straatjes vind je bijna alleen maar leuke winkels. Het is dan ook best moeilijk om daar nog bijzonder te zijn. Toch heb ik het gevonden, pure liefde in de 9 straatjes.

9 straatjes Pure Brands Moscow Amsterdam 1

Pure Brands, daar moet je zijn. Niet alleen is het de enige Moscow Boutique in Amsterdam, je vindt er ook nog alltime favorites in de andere merken zoals By-Bar, Hunkydory, Femmes du Sud, O My Bag en ga zo maar door.

9 straatjes Pure Brands Moscow Amsterdam 2

Dit is dus zo’n winkel waar je het liefst een maandsalaris (of twee) stukslaat…Niet omdat je er voor minder niet terecht kunt, maar omdat je ALLES wilt hebben. Neem dan ook een vriendin mee, eentje die kan helpen met kiezen. Want geloof me, zelf lukt het je niet.

9 straatjes Pure Brands Moscow Amsterdam 3

Fashion, schoenen en accessoires, gemaakt van mooie materialen met een luxe uitstraling, maar minstens zo comfortabel als je standaard casual outfit. Bovendien word je er goed geholpen en zijn ze bij Pure Brands gewoon heel erg leuk.

9 straatjes Pure Brands Moscow Amsterdam 4

Kortom, shoppen in de 9 straatjes is niet compleet als je hier niet bent geweest. Wanneer ga jij?

Happy shopping!

liefs, Jasmijn

MOSCOW by Pure Brands, Runstraat 8, Amsterdam

P.S.: Sla Pure Brands op in je favorieten, voor je eigen shoplijst. Je wilt die pure liefde in de 9 straatjes toch niet missen?