Luxe is wat ons betreft een basisbehoefte. Dat hoeft niet altijd te betekenen dat het duur is, luxe zit ook in fijne stoffen, mooie lijnen en goede service. Laten we dat nou allemaal gevonden hebben in een van de leukste winkels van Dordrecht: No. 33 Basic Luxury!

No. 33 collage

 

Het is sowieso geen straf om te shoppen in Dordrecht, maar daarover vrijdag meer. De bekendste straten zijn de Voorstraat en de Vriesestraat, en in deze laatste vind je No. 33.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan dus ontzettend blij worden van mooie spullen en comfortabele kleding. Dus hoe blij denk je dat ik ben als mooi en comfortabel wordt gecombineerd? Precies.

No. 33 combi 2

 

In de collectie vind je onder meer By-Bar, Humanoid en Second Female, maar ook Ruby Tuesday, Forte Forte en Monique van Heist. Voor aan je voeten kun je onder meer kiezen uit de sandaaltjes van Lazamani, sneakers van Meyba en de heerlijke college-instappers van G.H. Bass.

No. 33 combi 1

 

Eigentijds en sportief met een vleugje chic, noemen ze het zelf.  Hoe dan ook, No. 33 is zo’n winkel waar je lang blijft hangen en met volle tassen naar buiten komt.

En jij? Bij welke winkel ga jij nooit met lege handen de deur uit?

Happy shopping,

liefs, Jasmijn

P.S.: De rest van de Top 10 leukste winkels in Dordrecht krijg je zoals beloofd vrijdag, voor nu vast een tip: sla No. 33 op in je favorieten, voor je eigen shoplijst!