Hij komt eraaaaaaaaaaan! Nog een paar nachtjes slapen en dan gaan we de eerste Nationale Shopkaarten uitdelen op de Haagse ShoppingNight! Heb jij jouw gratis introductiekaart al gereserveerd?

Met de Nationale Shopkaart krijg je dus altijd minimaal 10% extra korting bij deelnemende winkels (ook op de sale). Superleuk natuurlijk, maar welke winkels doen dan mee en, nog veel belangrijker, wat kun je daar kopen?

Daarom vandaag even een greep uit de winkels waar je kunt shoppen met korting in Den Haag:

2016.06.21 Boots by M

2016.06.21 Moscow Den Haag

2016.06.21 Senso Fashion

2016.06.21 The Outside

2016.06.21 Vlinder Den Haag

Je ziet het, je slaagt altijd! En dit zijn nog maar een paar van de winkels in Den Haag die meedoen. De complete lijst deelnemende winkels vind je op de site en in de app; bij elke winkel staat vermeld hoeveel korting je krijgt met de Nationale Shopkaart.

Den Haag niet jouw shopstad? Geen probleem, de Nationale Shopkaart is landelijk geldig. De introductie gebeurt per stad, dus we komen vanzelf jouw kant op. Volg dit blog of meld je aan voor de nieuwsbrief en je hoort van ons wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Happy shopping!

liefs, Carin & Jasmijn