Als je een beetje hebt meegelezen de laatste tijd, dan heb je ‘m ongetwijfeld voorbij zien komen: De Nationale Shopkaart! En dan weet je ook dat je daarmee altijd shopt met extra korting.

 

Nationale Shopkaart intro combi

 

Wat je misschien niet weet is waarom we met ons bedrijf de Nationale Shopkaart in het leven hebben geroepen. Met dit blog en Shopkaart zijn we al een tijdje bezig om dat te promoten waar wij zelf blij van worden: het échte shoppen, in de winkelstraat dus. (Waarom we dat zo top vinden kun je lezen in ‘8x waarom ik liever offline shop’ en ‘Shoppen is goed voor je: 5x waarom’.)

 

Shoppend vrouwen met killerheels

 

Wat we verder belangrijk vinden is dat de winkelier pas voor zijn promotie betaalt op het moment dat hij er echt wat aan heeft. En tot slot willen we jou laten zien dat er niets leuker is dan shoppen in de winkelstraat.

En daar was ie: de Nationale Shopkaart! Shoppen in de winkelstraat wordt daarmee voor jou NOG leuker, want je shopt altijd met minstens 10% éxtra korting bij de deelnemende winkels, ook tijdens de sale. (En: met het geld dat je daarmee bespaart, kun je nog meer shoppen, hoe lekker is dat?) 

 

Shoppende man met stropdassen

 

Voor de winkelier die meedoet is het fijn, want die betaalt ons niets voor zijn promotie. Het enige dat hij hoeft te doen, is aan de kassa de afgesproken korting aan jou te geven bij het laten zien van je Shopkaart.

Dat is toch top? Nog leuker: omdat we net zijn begonnen bieden we je de Nationale Shopkaart met korting aan, in plaats van € 24,95 per jaar, betaal je maar € 14,95 per jaar! Zo begin je helemaal goed toch?

Mis de aanbieding niet en bestel hier meteen jouw Nationale Shopkaart!

Liever eerst proberen? Dat kan ook, we hebben een beperkt aantal gratis introductiekaarten die je t/m 30 september 2016 kunt gebruiken.

Gratis intro shopkaart 150x150    Zolang de voorraad strekt, kun je die hier bestellen.

We zijn druk bezig met het aansluiten van nieuwe deelnemers; bijna elke dag komen er wel winkels bij waar je voortaan terecht kunt met de Nationale Shopkaart. De complete lijst vind je op de site onder ‘Deelnemende winkels’ en in de app onder ‘Acties’.

Happy shopping!

liefs, Carin & Jasmijn

P.S.: Zelf winkelier en meer weten over deelnemen aan de Nationale Shopkaart? Hier vind je alle info.