We gaan nog even door met het tippen van winkels waar je met je Nationale Shopkaart terecht kunt. Shoppen met korting kun je niet alleen bij fashion, schoenen of sieraden, maar ook op het gebied van wonen & lifestyle kun je met je Shopkaart besparen.

Wonen alg 800x400

Daarom vandaag een paar van de woonwinkels waar je terecht kunt:

En Garde

2016.08.12 NSK home En Garde

Paradijs voor kookliefhebbers

 

Odesi

2016.08.12 NSK home Odesi

Design van Nederlandse ontwerpers

 

Present Living

2016.08.12 NSK home Present Living

Restyled vintage & leuke cadeautjes

Weten waar je nog meer kunt shoppen met korting? Je vindt de lijst met alle acceptanten op Shopkaart, onder Deelnemende Winkels, in de app staan ze onder Acties. Sowieso zijn winkels waar je terecht kunt met je Nationale Shopkaart te herkennen aan het Actie-label.

Happy shopping!

liefs, Jasmijn

P.S.: Heb je nog geen Nationale Shopkaart? Je kunt ‘m hier bestellen.