den-haag-algemeen-binnenhof

Een keer per jaar gaat ’t koninklijk los in Den Haag: een enorme hoedenparade in afwachting van de luxe middeleeuwse limo van Willem-Alexander, de Gouden Koets, die z’n ritje naar het Binnenhof maakt.

Over een week is het alweer zover, Prinsjesdag! Dat betekent heel veel gezelligheid langs de route om onze koning en koningin te spotten en te zien wie van onze politici de mooiste (of grootste) hoed heeft dit keer.

Dit jaar is het nog leuker: scoor een Prinsjesdag-menu en je hebt de keuze uit allemaal fijne acties en aanbiedingen in de Haagse binnenstad. Daarbij gaan wij ook nog Shopkaarten uitdelen. Dat betekent altijd shoppen met minstens 10% extra korting bij de mooiste winkels. Mis ‘m niet en vraag ernaar bij de flyer girls (& boys)!

wishful-thinkingWishful thinking…

Mooier wordt het niet, eerst het feest van Willem-Alexander en Maxima in de Gouden Koets en de hoedenparade, en als zij allemaal de Ridderzaal in gaan voor de Troonrede, ga jij lekker shoppen! De perfecte Prinsjesdag dus… 🙂

Zie je volgende week in Den Haag!

Happy shopping,

Carin & Jasmijn