Sommige winkels zijn gewoon enorme snoepwinkels. Tutti Frutti is er absoluut zo een!

Dominique en Nathalie hebben het helemaal begrepen, hun winkel is een van de leukste winkels in Zandvoort.Wie hier rond kan lopen zonder hebberig te worden heeft meer zelfbeheersing dan wij…

 

zandvoort-tutti-frutti-nationale-shopkaart-4

 

De collectie is GEWELDIG: een mix van mooie tweedehands en vintage spullen, aangevuld met leuke nieuwe items en betaalbare woonaccessoires.

 

zandvoort-tutti-frutti-nationale-shopkaart-7

 

Uit het hele land komen mensen speciaal voor Tutti Frutti naar Zandvoort gereden. Je kunt hier kleding inbrengen, maar het moet wel heel gek lopen als je dan niet met iets anders weer de deur uitgaat.

Moeder en dochter kunnen dus selectief zijn in wat ze aannemen en dat zijn ze ook. Kwaliteit is het belangrijkste en alleen de mooiste spullen worden in de winkel gehangen. Je vindt hier altijd mooie merken en vaak nog de duurdere ook, zoals Louis Vuitton, Gucci en Moncler.

 

zandvoort-tutti-frutti-nationale-shopkaart-9

 

Nog leuker, je kunt hier ook met je Nationale Shopkaart terecht! Shop je al die mooie spullen ook nog eens met 10% extra korting, ook tijdens de sale! Verder heeft Tutti Frutti de primeur: ze zijn het eerste officiële verkooppunt van de Nationale Shopkaart.

 

nationale-shopkaart-bij-tutti-frutti-zandvoort

 

Als dat allemaal nog niet reden genoeg is om een keertje te gaan schatzoeken in Zandvoort, houd dan de Facebook-pagina in de gaten. Tutti Frutti organiseert allerlei leuke dingen, dus je kunt je shoppingtrip plannen tijdens een van hun events. De eerstvolgende is zaterdag 22 oktober, dan is het Rituals Cosmetics dag!

 

zandvoort-tutti-frutti-nationale-shopkaart-2

 

Tutti Frutti is wat ons betreft een absolute mustsee in Zandvoort, in welk seizoen dan ook! Wanneer ga jij?

Happy shopping!

liefs, Carin

P.S.: Weten waar je nog meer terecht kunt met je Nationale Shopkaart? Check ‘Acceptanten Nationale Shopkaart’ op de site of kijk onder ‘Acties’ in de app.