Vanaf de opening was het al duidelijk: Wear for Love is een aanwinst voor Breda!

breda-wear-for-love-buiten-v2

Een prachtige boutique op de Haagdijk, in een hippe en upcoming buurt aan de rand van het centrum van het mooie Breda. Parkeren kun je makkelijk en vlakbij, maar je loopt ook zo de bruisende binnenstad in voor een lekkere koffie of lunch.

En dan de collectie.. een perfecte mix van mooie merken en leuke, betaalbare kleding. Van lekkere comfortabele sweaters tot aan glamorous jurkjes voor een wilde nacht in de stad.

breda-wear-for-love-1

Alles straalt uit dat het met zorg is uitgezocht. Dat geldt ook voor de winkel zelf: lekker licht met een trendy en sfeervolle inrichting. Daarbij heb je genoeg ruimte om uitgebreid rond te snuffelen en de grote paskamers maken het helemaal af.

breda-wear-for-love-binnen-3

Stylisten en mode-ondernemers Danie en Roos zijn het perfecte voorbeeld van het nieuwe winkelen: de combinatie van ‘clicks & bricks’.

Wear for Love is ooit begonnen als een webshop en daarna uitgebreid met een echte winkel om klanten te kunnen ontvangen en adviseren. Die ‘personal touch’ vinden ze eigenlijk het allerleukst. (Dat merk je ook als je liever online shopt, er gaat geen bestelling de deur uit zonder leuk handgeschreven briefje.)

wear-for-love-danie-roos-ingang-winkel

Inmiddels is de Wear for Love Boutique alweer ruim een jaar open en elke dag staat er in het teken van het ultieme styling advies en de perfecte fashion look.

breda-wear-for-love-binnen-1

Oh en hadden we al verteld dat ze de Nationale Shopkaart accepteren EN verkopen? Ja, je leest het goed: ook bij de Wear for Love Boutique kun je met de Nationale Shopkaart altijd shoppen met 10% extra korting, ook tijdens de sale.

Need we say more? Rennen!

Happy shopping!

Liefs, Jasmijn

P.S.: Nog geen Nationale Shopkaart? Hier vind je onze verkooppunten, of bestel ‘m online.