Als je dit blog vaker leest, dan ben je een shoplover. Dat kan niet anders. En speciaal voor mijn mede-shoplover, leg ik hieronder nog een keer uit waarom Shopkaart nou zo handig is!

Alles over het échte shoppen, in de winkelstraat dus.

2016.04.01 Shoppen met Shopkaart superhandig

Shopkaart is een winkelplatform. Je vindt er alles over shoppen in de winkelstraat.

Stel, je gaat een dagje shoppen. Zo raar is dat niet toch? Maar deze keer ga je lekker naar een andere stad. Daar wil je natuurlijk alles zien; de leukste winkels, échte hotspots, bijzondere boetiekjes… Maar ja, hoe weet je nou waar je moet zijn?

Heel simpel: Shopkaart wijst je de weg in de winkelstraat! Zoek op je favoriete merk, je volgende winkelstad of laat je inspireren door onze winkeltips. Dat kan op de site, maar ook in de gratis app.

de leukste winkels ALKMAAR

bijvoorbeeld de leukste winkels in Alkmaar (of in andere shopsteden)

Oké leuk, maar wat maakt het dan zo súperhandig?

Waar ik dus echt heel blij van word, is mijn eigen shoplijst. Als ik winkels tegenkom waar ik ooit nog een keer naartoe wil, dan kan ik ze opslaan in mijn favorieten. Tijdens mijn eerstvolgende shopsessie check ik mijn lijstje, en zo vergeet ik nooit welke winkels ik nog wilde zien.

2016.04.01 Shoppen met je Shopkaart hotspots

Nog meer hotspots in Haarlem – Den Bosch – Amsterdam

Nog handiger, in de gratis app staan ze op volgorde van afstand, met de dichtstbijzijnde bovenaan en kan ik op de route klikken om me voor de deur af te laten zetten. Het kan niet anders dan dat ook jij hier superblij van wordt! (Toch?)

Happy shopping!

liefs, Carin

19113989_1573740682697271_4689816742949488822_n