Arnhem, het blijft een heerlijke modestad en daarom stellen we graag weer een lijst met de allerleukste winkels voor je samen!

DE LEUKSTE WINKELS in Arnhem

Allereerst, neem de tijd. Ben je een die hard shopper en ga je altijd recht op je doel af, dan red je het makkelijk in een dag. Lijk je meer op ons dan zie je overal teveel moois en kun je je prima een weekend vermaken met shoppen in Arnhem.

In het centrum vind je de bekende ketens in de grote winkelstraten als de Vijzelstraat, Roggestraat, Jansstraat, Ketelstraat en Bakkerstraat. Daar omheen en tussendoor slingeren allemaal leuke straatjes, met fijne boutiques en eigenzinnige winkeltjes. Degenen die je zeker niet mag missen zijn de Weverstraat, Koningstraat, Eiland en Hemelrijk.

We zijn op dit moment nog steeds druk bezig met het opstellen van een lijst met alleen de allerleukste winkels, maar de eerste échte hotspot willen we toch alvast met je delen: My Jewellery Maison Boutique. Wat een winkel is dat zeg! Kleding, sieraden, schoenen, tassen en accessoires, allemaal échte musthaves. We LOVE this boutique <3

Oh en met de Shopkaart App op je telefoon krijg je hier 10% extra korting op al je aankopen!

1. NIEUW: My Jewellery Maison Boutique

IMG_1992Kleding, sieraden, accessoires, schoenen en tassen: allemaal échte musthaves!

korting met appShow de (gratis) Shopkaart app op je telefoon en ontvang meteen 10% korting op het aankoopbedrag!

Dit is alvast onze favo shop in Arnhem van dit moment, binnenkort volgen er dus meer. Weet jij een winkel die echt in deze lijst thuis hoort? Laat het ons weten, daar worden we blij van 🙂

Happy shopping!

liefs, Carin

P.S.: Je vindt de leukste winkels in Arnhem (binnenkort) en andere steden natuurlijk terug op onze site, én in de apps, onder Hotspots!