Pak je agenda en een dikke stift en zet alvast een groot kruis op zaterdag 15 september. Deze dag MOET je vrijhouden. Waarom?

Voor de Vriendin Shopdag in Tilburg natuurlijk! Dat is namelijk niet zomaar een shopdag, nee, dit is dé dag dat jij je complete herfst/winter collectie bij elkaar shopt mét korting. VEEL korting. Ja, je leest het goed.

Winkels Tilburg
Shoppen in Tilburg

Nee, we hebben het niet over de opruiming van de laatste restjes zomercollectie. We hebben het over een fikse korting op de NIEUWE collectie. En ook nog eens bij heel veel leuke winkels; Hudson’s Bay, Shoetime, Triumph, Decathlon, Vero Moda en nog veel meer.

Winkels Tilburg

Op het Pieter Vreedeplein staat vanaf 10 uur een team van stylisten voor je klaar, zij praten je graag bij over dé trends en musthaves van dit seizoen. Het perfecte begin van je shopdag, want je weet meteen welke items er nog ontbreken in jouw garderobe. Hier scoor je trouwens ook meteen een gratis shopper en leuke goodiebag.

Dus trommel je leukste vriendinnen op en maak er een fantastische (shop)dag van!

P.S.: Wij zijn een paar maanden terug al een keer op shop-ontdekkingstocht geweest in Tilburg, onze shoptips check je hier.

P.P.S.: Alle informatie over de Vriendin Shopdag (dus ook alle deelnemende winkels) vind je hier.