Oh oh oh wat hebben we genoten. Een maand lang feest! Eten, drinken, cadeautjes; alles kan en mag in december. Heerlijk was het, maar nu zijn we het ook wel weer een beetje zat. Toch? Ritme en regelmaat, blijkbaar hebben we dat dan toch weer even nodig.

Ook ik wil (voor de zoveelste keer) afvallen, meer bewegen, gezonder leven en dingen anders/beter doen. Maar omdat het met mijn goede voornemens vaak niet zo goed afloopt, heb ik besloten om er een bucketlist van te maken. Voelt toch nét iets anders 🙂

art business close up decor
Foto door Pixabay op Pexels.com

En deze staat ook op mijn bucketlist van 2019: kledingkast opruimen.

HEEL. HARD. NODIG. En het mooie van opruimen is dat je ineens weer ruimte hebt voor nieuwe dingen. Nou, als dat geen shoppen wordt 😉

Oh en over shoppen gesproken, dat staat natuurlijk ook weer op mijn bucketlist! Logisch toch, want al mijn kleding is straks natuurlijk véééél te ruim 😉 (#wishfulthinking).

woman girl jeans clothes
Foto door Public Domain Pictures op Pexels.com

Aangezien het nu volop SALE is, denk ik dat ik gewoon vast begin met inslaan. Een paar nieuwe blousjes, een comfy (maar leuke) sweater of een paar nieuwe sneakers. Ik kan het allemaal wel gebruiken!

Waarschijnlijk begin ik in mijn favoriete shop- en bijna thuis- stad: Haarlem. Leuke winkeltips in Haarlem vind je trouwens makkelijk en snel via Shopkaart. Maar mocht het in Haarlem nou toch niet lukken, dan zijn er genoeg andere leuke shopsteden.

Den Bosch, Maastricht, Tilburg of Amsterdam; waar je ook gaat shoppen, met Shopkaart vind je overal de leukste winkels. Handig hoor!

haarlem-centrum-630x400

Hoe zit het eigenlijk met jou? Heb jij nog goede voornemens? Of misschien ook wel een bucketlist voor 2019? En wat is jouw favoriete shopstad? Leuke suggesties en tips zijn uiteraard altijd welkom 🙂

Geniet van het frisse nieuwe jaar, vol met kansen en mogelijkheden!

Liefs,

Carin (alias ‘Shoplover’)